Koningin Wilhelminaschool

Van Den Berglaan 12 - 3781 GG Voorthuizen
0342 – 473 052
Koningin Wilhelminaschool
Koningin Wilhelminaschool

Met passie zetten we ons in voor meer dan 220 kinderen en hun ouders. Onze diepste drijfveer daarbij is ons geloof, de Bijbel als het woord van God: dé bron voor onze identiteit en waardevolle basis.
We willen het evangelie delen in de bijbelverhalen, het bidden, de liederen en de vieringen. We stimuleren leerlingen om de bijbelse boodschap op hun eigen leven toe te passen. De leerkrachten vervullen daarin een voorbeeldfunctie.

Ieder kind is uniek en heeft talenten van God ontvangen. Wij stimuleren de kinderen om hun talenten tot bloei te laten komen en te gebruiken in dienst van anderen en van de samenleving.
Zij leren om niet alleen voor zichzelf te leven, maar ook van betekenis te zijn voor anderen.

Wij laten kinderen kennisnemen van andere godsdiensten en levensbeschouwingen. We leren hen ander gedachtengoed te respecteren. Samen dragen we de identiteit uit en geven daar vorm aan.

Wij leven en werken vanuit ons geloof in God en geven dat een belangrijke plaats in onze omgang met de kinderen. Iedereen, die zich daarbij thuis kan voelen en onze manier van werken respecteert, is welkom op onze school.