De Koning Advocaten

Dubbelsteynlaan West 39 - 3319 EK Dordrecht
078 - 630 00 00
De Koning Advocaten
De Koning Advocaten

Het advocatenkantoor van De Koning Advocaten is een middelgroot full service kantoor. Wij onderscheiden ons door topkwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven. Onze werkwijze wordt gekarakteriseerd door goed luisteren en een heldere en proactieve benadering. Onze vele vaste en trouwe cliënten waarderen ons om onze laagdrempelige en creatieve aanpak en onze onverzettelijke werklust. Daarom behoort De Koning Advocaten met recht tot de beste advocatenkantoren van Nederland.

Onze filosofie
De Koning Advocaten richt zich met name op het bedrijfsleven en was het tweede advocatenkantoor in Nederland met een ISO-certificering. Dat zegt iets over onze professionele, heldere en gestructureerde werkwijze. De kwaliteit van onze juridische adviezen staat voorop. Onze advocaten beschikken over de beste opleidingen en worden continu gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen door permanente educatie. Om de deskundigheid op een hoog niveau te houden zijn de advocaten lid van diverse specialisatieverenigingen. Onze instelling is praktisch, proactief en doelgericht. Als wij eenmaal uw vertrouwen hebben gewonnen, zullen wij dat niet beschamen.

Maatschappelijk ondernemen
De Koning Advocaten hecht er waarde aan om met open oor en oog het vizier gericht te houden op de maatschappij. Naast onze betrokkenheid bij zakelijke of particuliere juridische advisering en ondersteuning zetten wij ons ook actief “pro Deo” in voor rechtzoekenden die behoefte hebben aan sociale rechtshulp. Wij ondersteunen ook diverse goede doelen met financiële bijdragen of onze juridische expertise. Daarnaast nemen al onze medewerkers actief deel aan het maatschappelijk leven onder andere in businessclubs en serviceclubs.