Heidecafé de Strabrechtse Heide

De Plaetse 71 A - 5591 TX Heeze
040 - 227 98 17
Heidecafé de Strabrechtse Heide
Heidecafé de Strabrechtse Heide

Wij heten u van harte welkom bij Heidecafé de Strabrechtse Heide, één van de mooiste plekjes van Heeze en omstreken. Wat voor jaargetijde het ook is, hier is het goed toeven!

Of u nu komt voor een heerlijk dagje natuur of gewoon om een hapje te eten onder het genot van een heerlijk drankje; bij ons bent u aan het juiste adres! De producten die we verwerken in onze gerechten, nemen we voornamelijk af bij lokale ondernemers, die met liefde en vakmanschap hun producten maken. Dit proeft u in onze gerechten.

Heidecafé de Strabrechtse Heide is een onderdeel van Kempenhaeghe. Een vooruitstrevend expertisecentrum op het gebied van epilepsie en neurowetenschappen. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn cliënten van Kempenhaeghe druk in de weer op en rondom het Heidecafé. Zij werken mee in de keuken, in de bediening, maar ook in de groenvoorziening.

Daarnaast zijn zij druk in de werkschuur ‘het Schob’, deze vindt u naast het Heidecafé. Onze cliënten maken hier de mooiste producten van voornamelijk natuurlijke materialen. Als u nieuwsgierig geworden bent, loop dan zeker even binnen! In het weekeinde zijn de cliënten van Kempenhaeghe vrij. Maar niet getreurd, uiteraard zijn wij gewoon geopend!