JBR

Het Rond 6 A - 3701 HS Zeist
030 - 699 90 00
JBR
JBR

JBR is een onafhankelijk organisatieadviesbureau. Ons bedrijf is opgericht in 1984 en is gespecialiseerd in strategie, corporate finance en herstructurering/schuldadvies.

• Analytisch denken op basis van praktijkervaring.
Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau met meer dan drie decennia ervaring in strategische planning, corporate finance en herstructurering. Dit geldt in de breedste zin van het woord, zij het met een specifieke focus op zes sectoren waarin we door en door gevestigd zijn.

• Filosofie
Bij JBR kunt u rekenen op helder en onafhankelijk meedenken en advies dat veel verder gaat dan het abstracte, u op weg zet naar nieuwe kansen en een helder perspectief geeft, waarbij onze corporate finance specialisten het financiële aspect van de strategie vertalen en de corporate finance vraagstukken in een strategische context. Dit weerspiegelt ons geloof in een flexibele aanpak met multidisciplinaire teams en nauwe samenwerking, resulterend in langdurige relaties.

• Wat kan JBR voor u doen?
Wij zijn er voor al die netelige, tijdrovende problemen waar eindeloos over nagedacht moet worden. JBR helpt u alle scenario’s scherper te zien om tot een verantwoorde en weloverwogen beslissing te komen.

• Wij kennen de dilemma’s waarmee u wordt geconfronteerd en helpen u bij het nemen van uw beslissingen op basis van gezond verstand. We hebben de knapste en knapste koppen aan boord. En wij kennen uw wereld door en door. Zo brengen we de meest complexe vraagstukken terug tot de kern. Als je wat extra denkwerk en fantasie kunt gebruiken, denken we graag met je mee.