ABS-Tracer

Piet Mondriaanlaan 50 - 3812 GV Amersfoort
085 - 130 09 81
ABS-Tracer
ABS-Tracer

ABS-Tracer houdt zich sinds haar oprichting naast schade-, fraudeonderzoek en rechercheactiviteiten tevens bezig met wereldwijd onderzoek, veiligstellen en repatriëring van vermiste objecten en ladingen.

In het kader van deze activiteiten is in de loop der jaren een internationaal relatienetwerk opgebouwd die nog dagelijks wordt uitgebreid. Dit netwerk maakt het ons mogelijk om in het kader van o.a. Tracking & Tracing opvolging, in met name de “groene kaart” landen, adequate maatregelen te nemen of te laten nemen die leiden tot het veiligstellen van gestolen objecten.

ABS-Tracer is sedert haar oprichting een volledig geaccepteerde partner van (internationale) overheden, verzekeraars, lease- en verhuurbranches en maak deel uit van diverse adviesorganen ter bestrijding van criminaliteit. In samenspraak met diverse productleveranciers en alarmcentrales in de EU werd een “One stop shopping” totaal preventie concept ontwikkeld, welke voor elk segment een bijdrage zal leveren in de schadelastbeheersing.

Abs-tracer is optimaal in staat de belangen van cliënten te behartigen en zal waar nodig een inspanningsverplichting leveren bij de opsporing, het veiligstellen van objecten en eventuele repatriëring en zorg dragen voor professionele begeleiding hiervan.

Het traceren van een gestolen object impliceert niet dat dit object ook weer direct ter beschikking staat van de rechtmatige eigenaar, e.e.a. is sterk afhankelijk van de lokale wetgeving en met name van de snelheid waarmede een juiste procedure wordt opgestart en begeleid. Gelet op jarenlange ervaring inzake deze procedures, weet Abs-tracer welke weg er gevolgd dient te worden (binnen–en buitenland) en welke documenten overlegd dienen te worden. Daarom behelst het contract dat u aangaat met Abs-tracer tevens een machtiging om na een melding uw belangen optimaal te kunnen behartigen.

Het afsluiten van een contract met Abs-tracer verzekert u van het gegeven dat er waar ook ter wereld een professionele inspanning zal worden geleverd om uw belangen te behartigen en gestolen objecten veilig te stellen. Na het veiligstellen neemt Abs-tracer, indien gewenst, uw organisatie alle handelingen uit handen en zal het traject richting overheidsinstanties en verzekeraar namens u worden gecoördineerd.