Aannemersbedrijf C.L. de Boer & Zn.

Dorpsstraat 241 - 2391 CD Hazerswoude-Dorp
0172 - 589 174
Aannemersbedrijf C.L. de Boer & Zn.
Aannemersbedrijf C.L. de Boer & Zn.

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. is sinds 1945 actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen.

Aannemersbedrijf C. L. de Boer en Zn. uit Hazerswoude-dorp is uw professionele bouwpartner voor projecten zoals verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten.

U kunt ons ook benaderen voor projecten in uw woning, zoals het renoveren van uw badkamer of het laten plaatsen van een dakkapel of dakopbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u over de best mogelijke oplossing voor uw woonwens adviseren. Kwaliteit staat altijd voorop.

Wij realiseren uw woondroom door middel van een soepele verbouwing. Kwaliteit staat dankzij onze kennis en ervaring altijd voorop tijdens het verbouwen. Als bouwbedrijf in Zuid-Holland bestaan onze werkzaamheden uit nieuwbouw, verbouw, aanbouw, dakkapellen plaatsen en dak opbouwen, badkamers en betonwerk.

Ons team kan u helpen met alles omtrent uw verbouwing. Van tekening tot uitbouwen, tegelwerk en metselwerk. Wij leveren en plaatsen daarnaast ook houten, kunststof en aluminium kozijnen. Houten kozijnen en ramen, die maken wij bovendien zelf in onze eigen timmerwerkplaats. Wij verzorgen als aannemer in Zuid-Holland in deze gehele regio uw nieuw- en verbouw van uw bedrijfspand, kantoor en winkel.

U kunt bij ons terecht met al uw wensen wat betreft verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Met onze jarenlange ervaring, nieuwe technieken en vakkundige team begeleiden we onze klanten tijdens de verbouwing van advies en bouwtekening tot constructieberekening en oplevering.