Bouwmarkt de Tolbrug

Zutphen-Emmerikseweg 17 - 7227 DG Toldijk
0575 - 451 655
Bouwmarkt de Tolbrug
Bouwmarkt de Tolbrug

Bent u op zoek naar een bouwmarkt in Toldijk? Dan bent u bij Bouwmarkt de Tolbrug van harte welkom! Wij staan bekend om onze goede service, uitstekende kwaliteit en onze klantvriendelijke en persoonlijke houding naar onze klanten toe. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen advies en hulp om de klus te klaren. Bouwmarkt de Tolbrug: dé bouwmarkt in Toldijk!

Uw gasvulstation in de regio!
De BBQ met de familie, het koken in de caravan of de terrasverwarming, we hebben allemaal weleens een gasfles nodig. Bij bouwmarkt de Tolbrug kunt u uw gasfles laten vullen, een nieuwe gasfles aanschaffen of zelfs een gasfles omruilen. Wij zijn een goedgekeurd vulstation welke voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Bij Bouwmarkt de Tolbrug vullen wij de gasflessen voor u aan. U heeft hier zelf dus geen omkijken naar!

Voor al uw klussen
Bij Bouwmarkt de Tolbrug hebben wij niet voor niks de volgende slogan: “De ideale bouwmarkt voor elke doe-het-zelver en vakman!” Wij bieden een ruim assortiment PVC materialen aan, u kunt bij ons terecht voor een Nilfisk hogedrukreiniger, voor allerlei soorten gereedschap en u kunt plaatmateriaal en hout kopen. Het is voor ons geen enkel probleem om dit materiaal op elk gewenst formaat te zagen. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart uw klus kunt afmaken!