Buitenplaats Oudendijke

Weelweg 12 A - 4323 NA Ellemeet
0111 - 40 78 89
Buitenplaats Oudendijke
Buitenplaats Oudendijke

Ruim vijftig jaar geleden plaatste ik de eerste caravans in de toenmalige boomgaard. Het was de tijd waarin de eerste toeristen het eiland Schouwen-Duiveland ontdekten. De boomgaard is gerooid en ook de eerste bewoners zijn bijna allemaal vertrokken. Inmiddels zijn de kinderen van toen met hun gezin bij ons te gast. Ik vind het leuk te zien dat ze terugkomen én dat mijn dochter het familiebedrijf met zoveel enthousiasme voortzet.

De Zeeuwse natuur en tradities vormen de inspiratiebron van eigentijds ontspannen op Buitenplaats Oudendijke. Hier leef je met de zuivere lucht, de stilte van duinen en grasland, de weidsheid van het landschap en de geur van de zee. Om je heen is de uitgestrekte Schouwse Polder. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Op Buitenplaats Oudendijke is de natuur overal. En gaan luxe en comfort samen met duurzaamheid en respect voor het milieu.

Op Buitenplaats Oudendijke zijn vijf parkeerlocaties. Hierdoor is er altijd een parkeerplaats op loopafstand van je chalet. Het is niet mogelijk in de tuin bij je chalet te parkeren. Heb je veel bagage of zijn je boodschappen zwaar? Dan kun je gratis gebruik maken van een van de bagage-karretjes.