D` Olde Kamp

Dwingelerweg 26 - 7964 KK Ansen
0522 - 471 691
D` Olde Kamp
D` Olde Kamp

d’Olde Kamp is gelegen in het dorpje Ansen, tussen de brinkdorpen Ruinen en Dwingeloo in Zuidwest Drenthe.
Naast een sfeervolle groene camping, beschikken wij over zes unieke plaggenhutten, mét bedsteden, voor een bijzonder en typisch Drents verblijf!

Vanaf ons terrein loopt of fietst u zo het bos in of de hei op, want tijdens uw verblijf heeft u als ‘achtertuin’ het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt uw auto tijdens uw vakantie dus laten staan! U hoeft niet naar het einde van de wereld om ‘er tussenuit’ te zijn. Op deze bijzondere plek komt u gegarandeerd écht tot rust en kunt u genieten van elkaar, de pure natuur, fijne restaurants en veel gezelligheid in de omgeving.

Op onze camping zijn honden van harte welkom!

Met het openbaarvervoer kunt u op de NS stations van Meppel en Hoogeveen OV-fietsen huren. Met de bus kunt u tot op de Brink in Ruinen komen, daarna wordt het wat lastiger. Het is 3 km. Als u het vooraf aangeeft kunnen we u daar ophalen.

Met trots kunnen we zeggen dat we bekroond zijn met de Gouden Green Key. Het Maatschappelijk Verantwoord ondernemen nemen we zeer serieus en loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering.