De Wijnbergen Installatiebedrijf

Korte Veenteweg 8 - 8161 PC Epe
0578 – 662 880
De Wijnbergen Installatiebedrijf
De Wijnbergen Installatiebedrijf

De Wijnbergen is een technisch installatiebedrijf uit Epe. In twintig jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat alle facetten van de installatietechniek beheerst: je kunt bij ons terecht voor water-, gas- en verwarmingsinstallaties, elektra, riolering, dakbedekking, lood- en zinkwerk, sanitair en duurzame oplossingen. Ook staan we voor je klaar bij service en onderhoud.

VAN WONING TOT FABRIEK
We leggen op allerlei plekken installaties aan:
– Woningen
– Kantoren
– Industrie
– Zorginstellingen
– Kazernes
– Tijdelijke onderkomens

FLEXIBEL EN BETROUWBAAR
Bij het aanleggen, renoveren en onderhouden van installaties vormen we vaak een schakel in een groter geheel. Dat kan een bouwproject zijn, maar ook een druk gezinsleven. Om daar efficiënt op in te spelen, zorgen we voor een flexibele planning en komen we gemaakte afspraken altijd na. Belangrijk, aangezien je geen dag zonder goed werkende installaties kunt.

ALLES IN EIGEN HUIS
Vakmensen, materialen en machines, we hebben alles in eigen huis. We zijn dus niet afhankelijk van derden. Hierdoor schakelen we snel en worden opdrachten door vaste teams uitgevoerd. Het ene team is gespecialiseerd in onderhoud, terwijl het andere alles weet van productielijnen. Omdat onze vakmensen jouw installatie in de loop der tijd leren kennen, kunnen ze je optimaal van dienst zijn.

PROFESSIONELE PARTNER
We zijn aangesloten bij de stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland en VCA- en TÜV-gecertificeerd. Dit laat zien dat we ons werk op professionele wijze uitvoeren. Daarnaast beschikken we over de titel Erkend leerbedrijf. Door onze kennis over te dragen, stomen we de nieuwe generatie klaar voor de installatiesector.