Eetcafé de Tram

Langeweg 40 - 3244 BH Nieuwe-Tonge
0187 - 650 220
Eetcafé de Tram
Eetcafé de Tram

Bij binnenkomst in Wegrestaurant De Tram in Nieuwe-Tonge valt direct de warme en huiselijke sfeer op. De houten stoelen zijn voorzien van rode kussens, de gordijnen en kunstwerken aan de muren dragen bij aan de knusse ambiance. Ongeacht uw bestemming of vertrekpunt, voelt u zich meteen thuis door deze zorgvuldige aandacht voor detail.

Wegrestaurant De Tram biedt een veelzijdige ervaring aan zijn gasten. Of u nu aan de bar wilt plaatsnemen voor een drankje of op zoek bent naar een smakelijke lunch of heerlijk diner, wij zijn er voor u. Met een uitgebreid assortiment op zowel de grote als kleine menukaart, variëren onze gerechten in allerlei smaken en stijlen.

De diversiteit van onze zaak weerspiegelt zich ook in ons gevarieerde cliënteel. Zowel jongeren als ouderen vinden hun weg naar ons etablissement. Sommigen zijn op doorreis en maken een tussenstop, zoals gezinnen en vrachtwagenchauffeurs. Anderen zijn regelmatige bezoekers, simpelweg omdat ze in de buurt wonen of werken en behoefte hebben aan een smakelijke maaltijd of verfrissend drankje.