Foodmaster

Walnootgaarde 4 - 3436 JA Nieuwegein
030 - 603 96 94
Foodmaster
Foodmaster

Wij staan voor kwaliteit en bereiden snacks waar iedereen echt van kan genieten. Trakteer jij jezelf op echt iets lekkers dan moet je bij ons zijn, we kunnen je onze frites specials zeker aanbevelen voornamelijk de Indische frites special en de gekruide kipsaté zijn echte aanraders.

Foodmaster Nieuwegein laat zien dat kwaliteit en snelheid zeker samengaan. Bestel bij ons jouw favoriete Foodmaster maaltijd en wij bezorgen het gemakkelijk en snel bij je thuis. Maar ook afhalen is bij ons mogelijk, je parkeert eenvoudig voor de deur en natuurlijk mag je ook altijd bij ons plaatsnemen. Onze deur staat altijd voor je open.

Of je nu komt om even snel iets te eten of om te genieten van een welverdiende lunch bij ons kan het allemaal. Kies bijvoorbeeld eens voor één van onze lunchspecialiteiten.

Ook voor professionele catering is Foodmaster Nieuwegein het adres. Hier bestel je belegde koude en warme broodjes, borrelhapjes, mooi opgemaakte salades en natuurlijk bieden wij ook partyservice. Loop even binnen wij informeren je graag naar de mogelijkheden.