Fysio Fit Borne

Theresiaplein 1A04 - 7622 HK Borne
074 - 266 66 75
Fysio Fit Borne
Fysio Fit Borne

Fysio Fit Borne is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk, die zich niet alleen richt op de reguliere fysiotherapeutische behandelingen, maar ook op manuele therapie, sportfysiotherapie, postoperatieve revalidatie, echografie, medical taping en dry needling.

We behandelen ook veel schouderklachten, zo zijn bijvoorbeeld 2 van onze medewerkers (bestuurs)lid van het SchouderNetwerk Twente! Collega fysiotherapeuten uit de regio en zelfs landelijk sturen patiënten naar ons voor een second opinion, om vervolgens een beter behandelplan te kunnen maken en patiënten beter te kunnen helpen. Daar doen we het uiteindelijk voor!

In de praktijk zien en behandelen we hierdoor een hele diverse populatie mensen met de meest uiteenlopende klachten. Dat maakt ons werk ook zo interessant en afwisselend.

Om bij te blijven met alle nieuwe (wetenschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van onze specialisaties en bijvoorbeeld zorgverzekeraars, volgen we extra cursussen en opleidingen. Belangrijk voor ons als fysiotherapeuten, we willen immers de best mogelijke zorg voor onze patiënt leveren.