Handelsonderneming Jennissen

Oosterbroekweg 12 - 6247 BN Gronsveld
043 – 408 50 81
Handelsonderneming Jennissen
Handelsonderneming Jennissen

Erné Jennissen, in 1969 geboren met groene vingers start, na een omvangrijke buitendienst carrière, een eigen handelmaatschappij met service werkplaats in Gronsveld. In 1994 werd begonnen met de verkoop en onderhoud van landbouw- en tuinmachines. In 1996 werd dit met heftruck onderhoud uitgebreid.

In 1998 werden we dealer van Halla heftrucks die in 2000 in de naam Hyundai veranderden. Sinds kort zijn wij ook het adres voor logistiek advies en magazijninrichting, reachtrucks, stapelaars en elektro pallettrucks.

Op dit moment zijn wij 10 man en 1 vrouw sterk.
We hebben het dealerschap van: Echo tuingereedschap, Westwood gazonmaaiers, Rover professionele gazonmaaiers, MTD Yard-man zitmaaiers, Roques et Lecoeur professionele ruwterrein bosmaaiers, Yanmar tractoren, Goldini en Shibaura tuinbouw tractoren, Hyundai heftrucks en verlenen service aan zowel apparatuur van bovenstaande merken als van vele andere bekende merken.

Naast onze werkplaats hebben we de beschikking over diverse service wagens voor reparatie en onderhoud op locatie.

SERVICE wordt bij ons niet alleen met hoofdletters geschreven; wij maken het ook waar.

Samen met u, werken wij eraan niet alleen om 100% efficiënt, maar ook zo kosten gunstig en veilig uw machines draaiende te houden.