Holbox BV

Loperweg 8 - 6101 AE Echt
0475 - 569 595
Holbox BV
Holbox BV

Al meer dan 45 jaar bieden wij kartonnen displays op maat, die uitblinken op het gebied van duurzaamheid, creativiteit en innovatie. Wij staan voor een totaalpakket op het gebied van Instore Communicatie en verzorgen alles in huis: van het ontwerp en de eerste schets tot en met de productie van de displays, het verpakken en de logistieke afhandeling. Hierdoor zijn we in staat om aan de wensen en verwachtingen van de klant te voldoen en kunnen we snel inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gepokt en gemazeld met creativiteit en passie voor alles wat met karton te maken heeft. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en ons team gedreven en creatieve vouwmeesters denkt dagelijks out-of-the-box om met de meest waanzinnige ontwerpen kartonnen displays op de proppen te komen.

Onze designstudio is waar de magie gebeurt en de displays ontworpen worden, altijd met het vizier op onze kwaliteitseisen en de wensen van de klant. Gecombineerd met oog voor duurzaamheid en innovatie zien dagelijks multifunctionele kartonnen displays het levenslicht die de show op meerdere vlakken stelen.

Onze missie is dan ook om innovatieve instore campagnes te creëren die opvallen, duurzaam zijn en het gewenste effect bereiken. Een schoolvoorbeeld daarvan is de 2 Second Display® serie. Deze kartonnen displays zijn uniek door de bijzondere constructie, waardoor ze in enkele seconden zijn op te zetten.