Hotel Arena

's-Gravesandestraat 55 - 1092 AA Amsterdam
020 - 850 24 00
Hotel Arena
Hotel Arena

Aan de rand van het Amsterdamse centrum en in het groene Oosterpark vind je Hotel Arena. Een viersterren boutiquehotel met een groot Amsterdams hart! Wij zijn de plek waar je praat en luistert, ontdekt en bewondert, thuis komt, uitgaat en jouw horizon verbreedt.

We begonnen 30 jaar geleden als slaapplek voor vrije geesten, jonge wereldreizigers en creatieven. Altijd in Amsterdam gestaan en altijd onderdeel geweest van de stad die wij ons thuis noemen. Inmiddels zijn we iets volwassener. En hoewel we onze wilde haren grotendeels zijn verloren, hebben we ons lokale en internationale hart voor cultuur altijd weten te behouden. Dat vieren we graag met iedereen – of je nou toerist, Amsterdammer of zakenreiziger bent.

Onze gasten genieten van mooie en nieuwe plekken in de wereld te ontdekken. Een wereld die we bewonderen en willen koesteren. En als onderdeel van het Oosterpark hebben we bij Hotel Arena een focus om goed om te gaan met onze omgeving. Wij doen er alles aan om de natuur en het milieu zo min mogelijk te schaden.