Iveco Tilburg

Siriusstraat 77 - 5015BT Tilburg
013 - 532 14 01
Iveco Tilburg
Iveco Tilburg

Als familiebedrijf timmert IVECO Schouten al meer dan een halve eeuw aan de weg. Ooit begonnen met sleutelen aan vrachtwagens in een schuurtje in Almkerk, heeft oprichter Izak Schouten het fundament gelegd voor een prachtig bedrijf. Zijn vrouw Adrie bediende jarenlang de pomp en hield de boekhouding bij. In 1973 werd het bedrijf officieel Fiat bedrijfswagendealer, wat in 1982 als IVECO op de kaart werd gezet. Toen ook zoon Fred Schouten in 1995 het bedrijf kwam versterken, bestond de directie uit drie personen en kreeg IVECO Schouten vleugels. Met elf vestigingen door heel Nederland, is IVECO Schouten een serieuze speler in de markt en niet meer weg te denken in de branche.

Als geen ander weten we bij IVECO Schouten hoe belangrijk onderhoud en service zijn voor uw bedrijfswagens. Als officieel merkdealer van IVECO & Fiat Professional, willen wij onze klanten dan ook laten rijden in betrouwbare bedrijfswagens en dat tegen zo laag mogelijke kosten. Met persoonlijke aandacht, deskundigheid en inzet van hoogwaardige materialen, gaan we voor u aan de slag om maximale inzetbaarheid van uw bedrijfsvoertuig te garanderen.

We bieden een totaalconcept voor duurzame transportoplossingen. Het gaat hierbij om serviceverlening in de breedste zin van het woord. Ons transportaanbod – dat reikt van lichte tot zware bedrijfsvoertuigen – omvat oplossingen met alternatieve aandrijftechnieken om de CO2 uitstoot direct te reduceren. Denk hierbij aan HVO, Bio-CNG en Bio-LNG. Ook batterij elektrische en waterstof voertuigen behoren tot de mogelijkheden.

Door de omvang van ons dealernetwerk – verspreid over Midden- en Zuid-Nederland – hebben we heel wat kennis in huis. Gecombineerd met onze 24/7 service, zijn we altijd dichtbij.