La Maison du Steeg

Hoofdstraat 19 - 6994 AC De Steeg
026 - 303 00 88
La Maison du Steeg
La Maison du Steeg

Gelegen aan de rand van de Posbank in het mooie dorp De Steeg ligt op de Hoofdstraat nummer 19 het nieuwe trendy klassiek ingerichte restaurant ‘La Maison Du Steeg’ in het voormalige mooie pand “Het wapen van Athlone”. Met de rijke historie van het pand en prominente gasten waaronder natuurlijk Simon Carmiggelt. Alhoewel de naam Athlone onlosmakelijk aan het pand verbonden zal blijven, gaan wij geheel in de stijl van “La Maison” verder.

La Maison Du Steeg ligt tussen een aantal mooie bezienswaardigheden; denk aan het mooie natuurgebied de Veluwezoom, Landgoed Rhederoord en Kasteel Middachten met zijn mooie allee.

U wordt ontvangen door onze gastvrije bediening in een gezellige en ongedwongen sfeer. Hier vindt u de ideale plek om tijdens het ochtendgloren te genieten van diverse soorten ontbijtjes met een heerlijk kopje koffie/thee en een krantje.

Tevens serveren wij een keur aan zowel kleine als grote lunch gerechten, met een uitgebreide keuze uit sandwiches en verrassende salades. Wij verzorgen voor u een unieke High Tea/Coffee.