Lichtmacht

Nieuwe Havenweg 75 A - 1216 BN Hilversum
0294 - 255 711
Lichtmacht
Lichtmacht

Als bedrijf draaien wij bij Lichtmacht al wat jaartjes mee in media- en omroepland. Vanuit onze thuisbasis in Hilversum is ons team uitgegroeid tot een ploeg die zich kan meten op het hoogste niveau als het gaat om licht-, audio- en videotoepassingen. Iedere speler op de juiste plek: van techneut tot creatieveling en van routinier tot innovator.

Beschikt u over de benodigde apparatuur en/of studioruimte, maar ontbreekt het aan expertise, crew of creativiteit? Of heeft u zelf de kennis in huis maar niet de juiste apparatuur en faciliteiten?

Dan is een klik naar ons verhuuroverzicht op deze website snel gemaakt. Hier hebben wij alle mogelijke apparatuur voor u op een rijtje gezet. Maar Lichtmacht is veel maar dan alleen verhuurder.

Met een van huis uit kenmerkend cinematografisch oog benaderen wij onze projecten, tekenen we deze in en voorzien wij onze projecten van de benodigde armaturen, grip en grid. Kwaliteit, Innovatie, creativiteit, passie en efficiency zijn daarbij onze kernwaarden.

Lichtontwerpers, gaffers, belichters, licht-technici, operators en assistenten zorgen ervoor dat de door onze opdrachtgevers vereiste kwaliteit geleverd wordt. Met Nederland als thuismarkt en Curaçao als uitvalsbasis voor de Antillen, leveren we op alle continenten onze diensten.