Marc Bohle | Gevelwerk & Onderhoud

Draaierweg 24 - 1032 KS Amsterdam
020 - 670 35 90
Marc Bohle | Gevelwerk & Onderhoud
Marc Bohle | Gevelwerk & Onderhoud

De Marc Bohle groep is een bloeiende organisatie. Jaarlijks neemt het bedrijf tussen de 200 en 300 opdrachten aan van kleinschalige reparaties tot totale renovatie- en restauratieprojecten.

De goed opgeleide medewerkers houden van hun vak, en dat is zichtbaar in het resultaat. Met oog voor het karakter van het gebouw verricht het ervaren team dagelijks specialistisch werk, zoals metselwerk-, voegwerk- en natuursteen-restauratie- en renovatiewerkzaamheden. Daarnaast wordt specialistisch onderhoud gedaan op het gebied van kelderafdichting en vochtbestrijding aan complete panden of onderdelen daarvan. Ook betoncasco-inspecties aan woonboten met de daarbij behorende reparaties is een veelvoorkomende opdracht.

De onderneming Marc Bohle bestaat uit diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen.
Het bedrijf werd in 1998 opgericht. Inmiddels werken vele ervaren vakkrachten voor de diverse werkmaatschappijen. De eigenaar zelf zit al 25 jaar in het vak. Kennis en ervaring binnen de vakgebieden wordt door scholing binnen en buiten het bedrijf gewaarborgd.

Monumentale restauratie is een van de activiteiten waarin het bedrijf zich steeds verder heeft gespecialiseerd.
Het bedrijf werd in 1998 opgericht. Inmiddels werken vele ervaren vakkrachten voor de diverse werkmaatschappijen. De eigenaar zelf zit al 25 jaar in het vak. Kennis en ervaring binnen de vakgebieden wordt door scholing binnen en buiten het bedrijf gewaarborgd. Monumentale restauratie is een van de activiteiten waarin het bedrijf zich steeds verder heeft gespecialiseerd. Een heel bewuste keuze, vertelt Marc Bohle gepassioneerd: “Je krijgt de kans om aan unieke projecten te werken, onder bijzondere omstandigheden. Het geeft veel voldoening om aan zulke karakteristieke gebouwen je werk te mogen doen.”

De liefde voor het vak zit diep. “Met passie, gedrevenheid en vakkennis voor het ambacht oefenen wij onze werkzaamheden uit. Voor onze klanten is dit een waarborg om het uit handen te geven. Hun pand is bij ons in vertrouwde handen. Wij denken mee én ontzorgen. Daarnaast doen we er alles aan om het maximale te bereiken met de beschikbare middelen.”

Het team van Marc Bohle hecht groot belang aan kwaliteitsbevordering.

  • Voortdurend wordt gewerkt aan:
  • scholing van medewerkers
    het behalen van certificaten en keurmerken
  • erkend vakmanschap
  • het leveren van nazorg