Peter van Meel Bouwmaterialen B.V.

Peijerstraat 128 - 6101 GH Echt
0475 - 482 401
Peter van Meel Bouwmaterialen B.V.
Peter van Meel Bouwmaterialen B.V.

Een groot renovatieproject, of een eigen klus in of aan huis. Hoe uitdagend uw bouwproject ook is, bij ons kunt u terecht voor alle benodigde bouwmaterialen én het juiste advies. Onze producten zijn in de meeste gevallen direct leverbaar uit voorraad, zodat u meteen aan de slag kunt.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk ons assortiment online, of breng een bezoek aan onze winkel en showroom. Van beton voor de fundering, tot pannen voor het dak; wat u ook nodig heeft, met onze producten staat uw project in ieder geval als een huis!

Kwaliteit staat bij ons voorop. Met goed materiaal kan er een stuk makkelijker en efficiënter gewerkt worden, en gaat een bouwwerk een stuk langer mee. Dat is ook waarom wij enkel kwaliteitsproducten in ons assortiment voeren.

Hieronder vindt u alvast een greep uit ons assortiment. Heeft u vragen of bent u naar een specifiek product op zoek? Komt u dan gerust langs in onze winkel en showroom. Hier kunt u ons assortiment van dichtbij bekijken en helpen we u graag waar nodig.