Restaurant Hotel Buitenlust

Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13 - 3958 CA Amerongen
0343 - 451 692
Restaurant Hotel Buitenlust
Restaurant Hotel Buitenlust

Hét restaurant van Amerongen
Zoekt u een gezellig restaurant in Amerongen om een hapje te eten? U bent van harte welkom bij Buitenlust, een echt dorpshotel met restaurant in Amerongen. Lunchen, dineren en borrelen doet u bij ons in een groene omgeving, terwijl het u op culinair vlak nergens aan ontbreekt. Bovendien is er bij ons van alles mogelijk op het gebied van feestjes en partijen.

Voor al uw feesten en partijen
Geeft u binnenkort een feestje vanwege uw verjaardag of huwelijksjubileum? Vier deze feestelijke gebeurtenis in ons restaurant te Amerongen. In ons hotel in Amerongen bieden we tevens ruimte voor zakelijke evenementen aan. Organiseer bijvoorbeeld een workshop in ons hotel-restaurant. Wenst u catering op locatie? Ook dit behoort tot onze mogelijkheden.

Logeren bij Buitenlust
Buitenlust is een logische keuze in uw zoektocht naar een hotel of restaurant in Amerongen. Wij zijn een echt dorpshotel met een enthousiast team. Iedere dag staan we klaar om onze gasten een toptijd te bezorgen. Bovendien denken we altijd met onze gasten mee. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een speciaal menu samen te stellen tijdens een arrangement of evenement.

Kom langs of neem contact met ons op
Wilt u gebruikmaken van de faciliteiten die we aanbieden bij ons restaurant en hotel in Amerongen? Kom dan gezellig bij ons langs voor een diner, lunch of borrel of neem contact op met het team van Buitenlust. Dit doet u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier. Geef uw reservering aan ons door of bespreek uw wensen met onze mensen. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Maandag 11:00 tot 22:00 uur.
Dinsdag 11:00 tot 23:00 uur.
Woensdag 11:00 tot 23:00 uur.
Donderdag 11:00 tot 23:00 uur.
Vrijdag 11:00 tot 00.00 uur
Zaterdag 10:00 tot 00.00 uur
Zondag van 10:00 tot 22:00 uur.