RSG Levant

Horsterweg 192 - 3891 EV Zeewolde
036 - 521 81 70
RSG Levant
RSG Levant

Bij ons gaan leren, presteren en gezelligheid uitstekend samen. We staan dan ook bekend om de gezellige sfeer en het goede docententeam. Nog veel belangrijker… Jij staat centraal. Je krijgt bij ons een persoonlijke coach en we bieden je veel keuzes. Zowel in onze lessen als in het extra aanbod dat we je bieden. Leren gaat het beste als je werkt op het niveau dat bij je past. Op de RSG kun je verschillende niveaus volgen: mavo (vmbo-tl), (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo. Welke richting je doet, hangt af van het advies dat je meekrijgt van de basisschool. Het is ook mogelijk om te kiezen voor het Technasium, Kunstbreed, Sportklas, Tweetalig havo, Tweetalig vwo en wereldklas.

Wij bieden voortgezet onderwijs op mavo (vmbo-tl), havo en vwo niveau op beide locaties. Op havo en vwo niveau kun je ook tweetalig onderwijs volgen. De havo- en vwo-leerlingen van RSG Levant in Zeewolde stromen na 3 jaar onderbouw door naar RSG Slingerbos in Harderwijk. Op mavo niveau kun je je diploma op de Levant behalen. Naast het halen van je diploma op mavo-, havo-, of vwo-niveau, heb je de mogelijkheid om iets extra’s te kiezen waar je hart sneller van gaat kloppen, een RSG Master!

Wij vinden het heel belangrijk dat je op het voortgezet onderwijs jezelf kunt zijn, je thuis voelt, jezelf kunt ontwikkelen en jezelf kunt ontplooien. We vinden het belangrijk dat je onderwijs volgt dat echt bij je past, dat je kunt groeien in je talenten en dat je in verbinding staat met de mensen en de wereld om je heen. Gezelligheid, veiligheid, uitdaging en wederzijds respect staan voorop!