Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Land Van Cocagneplein 44 - 1093 NB Amsterdam
020 - 665 0811
Sportfondsenbad Amsterdam-Oost
Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Sportfondsenbad Amsterdam Oost is het oudste Sportfondsenbad van Nederland, midden in het hart van het mooie Amsterdam-Oost. De unieke locatie is veelzijdig en het zwembad heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Wat ooit een gasfabriek was is nu één van de oudste zwembaden van Amsterdam. Al sinds 1929!

Ons zwembad heeft meerdere baden en je kunt daarom voor bijna elke indoor-wateractiviteit bij ons terecht. We kunnen er bijna alle lagen en doelgroepen van Amsterdam en omstreken mee bedienen. Daarmee heeft ons zwembad in de regio ook een groot maatschappelijk belang.

In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past.

Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets.

De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Onze accommodatie beschikt over gelijkvloerse en drempelvrije entree, speciale kleedruimtes en toiletten. De verschillende niveaus zijn tijdens onze openingstijden te bereiken via onze lift.

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een kop koffie of een gezond broodje.