Trainen met Kim

Burgerdijkseweg 4 - ​2678 NZ De Lier
06 - 14 23 12 80
Trainen met Kim
Trainen met Kim

Hallo, ik ben Kim de Jong
Leuk dat je even een kijkje komt nemen!

Sporten doe ik al mijn hele leven. ik haal daar veel plezier, ontspanning en voldoening uit en voel me daardoor uiteraard ook fitter. Ook bij mijn carrièrekeuzes had de fysieke uitdaging een grote invloed. Zo heb ik mijn pad bewandeld van het Korps Mariniers tot mijn huidige werk bij de brandweer. Werk waarbij je geacht wordt fit te zijn en te blijven. Dat de werkgever daarbij de mogelijkheden faciliteert om je fysiek op peil te houden is natuurlijk fantastisch. Mede door de interesse in beweging en sport besloot ik daarom in 2015 diverse opleidingen te volgen waardoor ik een gecertificeerd trainer ben geworden en heb ik mijn eigen bedrijf opgezet.

Mijn focus ligt op bedrijven, die hun werknemers willen ondersteunen in een gezondere levensstijl door bijvoorbeeld sportlessen aan te bieden. Dat kan in​ een structurele vorm zijn, waarbij er wekelijks gesport wordt op het bedrijfsterrein of op onze eigen locatie. Een eenmalige teambuildings / trainingssessie behoort ook tot de mogelijkheden.

Mijn missie is om jullie op een leuke en creatieve manier aan het sporten te krijgen en vooral te houden. Juist daarin zit de kracht. Sporten doe je uiteindelijk voor jezelf, maar die stok achter de deur om structureel te bewegen kan ik bieden. Door veel te werken met spelvormen, muziek, kaarten, dobbelstenen of een kleine competitie probeer ik jullie iedere keer weer te verassen en een ieder op zijn eigen niveau te laten groeien. Gezelligheid en plezier, maar zeker ook grenzen verleggen. Het gaat bij mij hand in hand!