Varkens KI Nederland

Achterseweg 3 A - 8181 RL Heerde
0411- 64 88 20
Varkens KI Nederland
Varkens KI Nederland

Varkens KI Nederland is Nederlands grootste varkens KI-organisatie. Met ruim 2 miljoen uitgeleverde doses per jaar behoort het bedrijf zelfs tot een van de grootste in Europa. Varkens KI Nederland levert sperma van de hoogste technologische en genetische kwaliteit. Gecombineerd met de hoogstaande kennis van onze medewerkers is dat de basis voor hoge bevruchtingsresultaten, waardoor onze klanten veel biggen per zeug kunnen produceren. De slogan van Varkens KI Nederland is niet voor niets ‘Voor vruchtbaar resultaat’.

Kwaliteit
Varkens KI Nederland hanteert al decennia lang de modernste maatstaven voor kwaliteit op het gebied van product, management en organisatie. Gecertificeerd (volgens ISO 9001) door externe onafhankelijke auditoren werkt Varkens KI Nederland continue aan het verbeteren van de producten en vindt afstemming plaats op ontwikkelingen in de markt. Klanttevredenheid en rekening houden met behoeften van de klant zijn voor Varkens KI Nederland een continue proces.

Nauwe samenwerking met fokkerijorganisaties zorgt voor een efficiënt productieproces en een aanbod met een zo hoog mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Het onderzoeksprogramma van Varkens KI Nederland, dat binnen het internationaal toonaangevende AIM Worldwide netwerk plaatsvindt, resulteert in het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van de nieuwste processen en middelen.