Vion Food Group

Boseind 15 - 5281 RM Boxtel
088 - 995 35 55
Vion Food Group
Vion Food Group

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Vion heeft verkoopondersteunende en vertegenwoordigingskantoren in zestien landen wereldwijd. Onze vier Business Units Pork, Beef, Food Service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten voor retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie.

Vion gelooft in een wereld waarin consumenten kunnen genieten van veilig en gezond voedsel van hoge kwaliteit. Voedsel dat goed smaakt en duurzaam is geproduceerd. In een wereld die onder druk staat door het overmatige gebruik van hulpbronnen wil Vion laten zien dat wij de realiteit van vandaag en de impact van onze industrie onderkennen.

Door mensen samen te brengen, bouwen wij aan toekomstbestendige eiwitketens en leveren wij Food that Matters. Onze producten vormen een belangrijke bron voor eiwitten voor het menselijk lichaam en Vion is zich bewust van de belangrijke rol die wij spelen in een gezonde levensstijl. Onze producten nemen een centrale positie in op het bord van de consument en voldoen aan de eisen van deze consument met respect voor dierenwelzijn en productintegriteit.

Het is ons doel om een verschil te maken door onze industrie te leiden en een positieve impact te hebben op mens en planeet. Vion staat centraal binnen de voedseltoeleveringsketen en we zien het als onze taak om vraag en aanbod te verbinden en in balans te brengen. We bouwen blijvende relaties op met mensen en delen kennis om de keten sterker te maken.